Početna
Uvodna riječ
O nama
Djelatnost
Resursi
Sponzorstva
Kontakt
Pristup informacijama

UVODNA RIJEČ DIREKTORA

Poštovani korisnici, dragi mještani,
Izuzetna mi je čast i osobito zadovoljstvo pozdraviti vas u svoje ime i u ime djelatnika Tučepi d.o.o. za komunalne djelatnosti, tvrtke koja nastavlja dugogodišnju tradiciju uspješnog djelovanja na području održavanja čistoće našega mjesta i zaštite okoliša.
Čiste, uredne i lijepe Tučepi zajednička je želja sviju nas. Potaknuti činjenicom da samo trudom i radom ona može biti ostvarena pripremili smo ove stranice s ciljem da vam detaljnije predstavimo našu tvrtku, područje rada, način rada, planove i mogućnosti zajedničke suradnje.
Tučepi d.o.o. za komunalne djelatnosti, osim napora koje ulažu kroz redovito odlaganje komunalnog otpada te svakodnevno održavanje čistoća ulica i ostalih uređenih površina, sve veći značaj pridaje pravilnom načinu zbrinjavanja otpada, edukaciji i razvijanju ekološke svijesti građana te očuvanju prirode i okoliša u kojem živimo. Uz to, vrlo nam je bitan odnos naših djelatnika i mještana Tučepi, tako da ćemo ubuduće nastojati da on bude još prisniji i kvalitetniji na obostrano zadovoljstvo.
Iskreno se nadamo da ste zadovoljni našim uslugama. Ukoliko imate pitanja, prijedloga, ideja i si. obratite nam se, rado ćemo vas saslušati i dati potrebne informacije.
Pred nama je puno toga što možemo i trebamo učiniti za svoje mjesto od kojeg živimo i za kojeg smo odgovorni. Vjerujemo da ćemo zajedno postići da Tučepi svima nama budu ugodno, čisto i uređeno mjesto, a kao takvo bit će nam najveća nagrada.
Sa poštovanjem,
Direktor: Nikša Visković, dipl. politolog